Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1403 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Trollica napisał:
Ja dostałam kilka dni temu taką wiadomość "witam, czy mogłabyś mi pomóc znaleźć pracę.odwdzieczę się". Nigdy wczesniej z tym Panem do czynienia nie mialam. Wiadomosc zignorowałam, po czym dostaję ponowną wiadomość od tego samego osobnika o treści " wielkie dzięki za znalezienie mi pracy...jesteś egoistka. Nie pozdrawiam" . Jak reagować na takie wiadomosci??

Nie reagowac. Wyrzucac do kosza i tyle. Wysylaja tasmowo(nie jestes wyjatkiem, ja mam tak samo co kilka dni ) liczac na znalezienie jelenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
do mnie przestali juz psiac... mam za to zasyp prosb o rozne rzeczy z NAVu czy ze skattu... i pozniej niezla wiazke jak nie chce pomoc....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
Dobrze wiedzieć o takich rzeczach co sie dzieje " po kryjomu"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Jak macie taka co chce pracowac za 30nok, to ja ja chetnie zatrudnie. 5-6 t dziennie bez weekendow. jakies 120 t x 30= 3600. Moge dac nawet pokoj.

powaznie. Przeslijcie mi na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
O widzisz widzisz juz myslisz mimo ze glowek od sledzia chyba niejadles

Tak rozumuje kapitalista zamiast plakac ze "pracownisie" chca robic za niska stawke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Monia697 napisał:Dostałam taka wiad:
" szukam pracy za 30 koron na godzinę, to nie żart, pisze poważnie, proszę o odpowiedz, pozdrawiam"
Ludzie czy wy...
Oj tam ... oj ... Operka ... do pilnowania dzieci i nie tylko , za cały miesiąc , też dostaje tylko legalnie 6000 - nok . / jak już >Patim< zaznaczył , a Ja Powtarzam .
---
Ja z miłą chęcią biorę Tą kobietę , o ile jest po czterdziestce , oraz samotna !.
---
Właśnie , mam puste Gniazdo i mogła by zrobić , totalny porządek ... Taki na Tip-Top .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kuzwa to targ? handel lodzmi jest nielegalny to niewolnictwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
O widzisz widzisz juz myslisz mimo ze glowek od sledzia chyba niejadles

Tak rozumuje kapitalista zamiast plakac ze "pracownisie" chca robic za niska stawke

Ja w odroznieniu od ciebie zmagam sie z ludzmi na co dzien. Moj swiat nie lezy a artach na onecie, tylko na placu budowy. To do mnie a nie do ciebie za miesiac ustawia sie ludzie po feriepenge, to ja zaplace otp, ja beceluje za egenmeldingi, ja place pierwsze 16 dni chorobowego takim lamerom jak ty, i wiele innych- Wiec siedz na dupie w tym Nav, ciesz sie robota, Idz do mamy ktora pewnie przesyla synusiowi 1/2 G wolne od podatku.

W realnym swiecie bys zginal w ciagu miesiaca. Zmien se imie na Piotrus Pan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tak to pochwal sie ze firme masz wielka o ktorej pewnie nikt nieslyszal. Ja zyje w realnym swiecie i mam zawod w ktorym mnie zaden chinczyk ani cygan niezastapi. Ba nawet inzynier mnie zaden niezastapi ani prawnik znajacy norweski jesli w Norwegii studiow nieskonczyl. I ja nierobie dla jakiegos prywatnego szefa jak "pracownis" tylko jako pracownik dla panstwa ze wszystkimi regulami prawami i zasadami i u nas dyrektorek to ma praktycznie zerowa wladze bo sam jest pod kontrola innych organow NAVu.

A mama mi nie musi wysylac 1/2 G (chociaz wolne od arveavgift moze byc wiecej ) bo wole sobie robic co mi sie rzewnie podoba i chlac ile chce niz sluchac mamusi i tatusia zeby mi cos dali jak pewnie tobie na start w Norwegii zebys mogl twoja wielka firme na miare HRL otworzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:... ja nierobie dla jakiegos prywatnego szefa jak "pracownis" tylko jako pracownik dla panstwa ze wszystkimi regulami prawami i zasadami i u nas dyrektorek to ma praktycznie zerowa wladze bo sam jest pod kontrola innych organow NAVu.
Tylko pamiętaj o jednym , na Twoją pensję pracujemy MY WSZYSCY maluczcy ... !!! .
---
To z Moich Podatków , część forsy jest na Twoim Koncie ... !!! .
---
Jeżeli NAM PRACUSIOM Państwo obniży zarobki bo taka jest Twoja Wola to i Ty też będziesz miał śmieszne grosze ,,, !!! .
---
Wszak z pustego i Salomon nie naleje ...
Taka niestety jest naga prawda ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok